Keer terug naar de homepagina.
Deze chalets zijn speciaal voor u geselecteerd!
Deze chalets zijn het laatste toegevoegd aan het chaletoverzicht.
Bekijk het overzicht van alle chaletaanbieders.
Bekijk de door u geselecteerde chalets.
Zoek & Boek via onze uitgebreide zoekfunctie.
Heeft u vragen? Neem gerust contact op!
   

   Chaletsvergelijken.nl - RSS Feed

Sub-categorieŽn

Chalets in Finland

Fins merengebeid Noord Finland
Overige West Finland

Finland

Er zijn tienduizenden chalets in Finland te vinden. Op Chalets Vergelijken is een speciale selectie gemaakt van alle top chalets en apartementen in Finland. Chalets en appartementen met de beste faciliteiten, met veel privacy, perfect voor gezinnen met kleine kinderen etc., maar ook apartementen voor twee personen. Bijna alle chalets in Finland bieden de rust en comfort die u wenst.

Het is ook mogelijk via de sitemap van deze website uw chalet of apartement te zoeken. Klik hier voor het complete overzicht.

Of het nou een relaxvakantie in een luxe apartement is of in een chalet met uitzicht op een piste of gletsjer; welk chalet u ook kiest, het zal u zeker niet tegenvallen! Vele duizenden bezoekers kozen hun chalet via Chalets Vergelijken, omdat deze website u het meest complete aanbod biedt.

Fins merengebeid Noord Finland Overige West Finland

Nieuwe chalets

Kalajoki | SF-85160 Rautio, West Finland, Finland Kalajoki | SF-85160 Rautio, West Finland, Finland Ä740,-
Vakantiehuis van 73 m≤ op een perceel (Natuurgrondstuk) van 2000 m≤. Het Vakantiehuis is gebouwd in 2001. Dit Vakantiehuis heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer . Slaapkamer (Eenpersoonsbed) : 2 slaapplaatsen (Slaapbank) : 2 slaapplaatsen ...
Lees verder >>
 
Virrat | SF-34980 Killinkoski, West Finland, Finland Virrat | SF-34980 Killinkoski, West Finland, Finland Ä1.059,-
Vakantiehuis van 150 m≤ op een perceel (Natuurgrondstuk) van 10000 m≤. en gerenoveerd in 1990. Dit Vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer . Slaapkamer (Tweepersoonsbed) : 2 slaapplaatsen Slaapkamer 2 (Eenpersoonsbed) : 1 sla...
Lees verder >>