Keer terug naar de homepagina.
Deze chalets zijn speciaal voor u geselecteerd!
Deze chalets zijn het laatste toegevoegd aan het chaletoverzicht.
Bekijk het overzicht van alle chaletaanbieders.
Bekijk de door u geselecteerde chalets.
Zoek & Boek via onze uitgebreide zoekfunctie.
Heeft u vragen? Neem gerust contact op!
   

   Chaletsvergelijken.nl - RSS Feed

Sub-categorieŽn

Chalets in ItaliŽ

Canazei Dolomieten
Italiaanse Meren Overige
Piemonte Valle d ' Aosta

ItaliŽ

Er zijn tienduizenden chalets in ItaliŽ te vinden. Op Chalets Vergelijken is een speciale selectie gemaakt van alle top chalets en apartementen in ItaliŽ. Chalets en appartementen met de beste faciliteiten, met veel privacy, perfect voor gezinnen met kleine kinderen etc., maar ook apartementen voor twee personen. Bijna alle chalets in ItaliŽ bieden de rust en comfort die u wenst.

Het is ook mogelijk via de sitemap van deze website uw chalet of apartement te zoeken. Klik hier voor het complete overzicht.

Of het nou een relaxvakantie in een luxe apartement is of in een chalet met uitzicht op een piste of gletsjer; welk chalet u ook kiest, het zal u zeker niet tegenvallen! Vele duizenden bezoekers kozen hun chalet via Chalets Vergelijken, omdat deze website u het meest complete aanbod biedt.

Canazei Dolomieten Italiaanse Meren Overige
Piemonte Valle d ' Aosta

Nieuwe chalets

Chalet Cesa da Mont | Canazei, Italie Chalet Cesa da Mont | Canazei, Italie Ä320,-
Chalet Cèsa da Mont is gelegen in het dorpsdeel Alba di Canazei op 800 meter van de gondelbaan die aansluiting heeft op de 'Sella Brunech'. Al verraadt de buitenkant het niet, chalet Cèsa da Mont is een mooi gelegen en uitsteke...
Lees verder >>
 
Marelli | PEZZIOLA, Dolomieten, ItaliŽ Marelli | PEZZIOLA, Dolomieten, ItaliŽ Ä386,-
Casa Marelli is een mooi huis met prachtig uitzicht over de valeien, gelegen in een rustige omgeving, vlakbij het plaats Piazzola (500 m.), een gehucht in het Val di Rabbi, in het hart van het Parco Nazionale dello Stelvio. Het huis is gerestaureerd...
Lees verder >>